Rum


– Hus 11 –

Lägenheten

Max. 2 personer

I hus 11 en halv trappa upp finner du lägenheten Ettan. Ettan är en fullt utrustad lägenhet på 30m2 med en bekväm dubbelsäng (king-size Hästens), eget litet kök med trinett, matplats och rymligt helkaklat badrum med dusch. Två fönster åt olika vädersträck och en glimt av Gamlebyviken. Enkel incheckning med kodlås och nyckelskåp samt gratis parkering utanför huset.

Boka denna lägenhet via:

Familjerummet

Max. 4 personer

Familjerummet är ett 20m2 stort hörnrum i sydost med med trädgårdsutsikt och glimt av Gamlebyviken. I rummet finns en king-size dubbelsäng (KungSängen) med sängbord och nattlampor, mörkläggningsgardiner, en 2-våningssäng och ett litet matbord med fyra stolar och en väskbänk. Du har även tillgång till det gemensamma köket, toalett och dusch med plats för omklädnad och låsbar dörr. Enkel incheckning med kodlås och nyckelskåp samt gratis parkering utanför huset.

Boka detta rum via:

Dubbelrummet

Max. 2 personer

Detta 18m2 stora dubbelrum kommer med en king-size dubbelsäng, mörkläggningsgardiner, litet bord och en bänk med plats för väskor samt med tillgång till det gemensamma köket, toalett och dusch med plats för omklädnad och låsbar dörr. Enkel incheckning med kodlås och nyckelskåp samt gratis parkering utanför huset.

Boka detta rum via:

Enkelrummet

Max. 1 person

Enkelrummet är perfekt för solo-resande. I rummet finns en enkelsäng med bord och stol, och från fönstret ser du en glimt av Gamlebyviken. Du har även tillgång till det gemensamma köket, toalett och dusch med plats för omklädnad och låsbar dörr. Enkel incheckning med kodlås och nyckelskåp samt gratis parkering utanför huset.

– Hus 13 –

KOMMER SNART